Ο NRG.91 είναι ένας σύγχρονος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στη Λάρισα με κίνητρο του το πάθος και την αγάπη για την ξένη μουσική.
Το project του NRG  κάνει την διαφορά στην ξένη μουσική γι’ αυτό μεταδίδει 24 ωρες NonStop ολες τις νούμερο 1 επιτυχίες.

Πρωτοπορώντας στους τομείς της τεχνολογίας και της ποιότητας του προγράμματος βρίσκει ανταπόκριση από μεγάλη μερίδα του κοινού της Θεσσαλίας, έτσι η συχνότητα των 91 FM αποτελεί πλέον αγάπη προς τους ακροατές  και είναι στις πρώτες επιλογές τον προτιμήσεων τους.

Η πρώτη εκπομπή του NRG.91 την 1η Οκτωβρίου 2016 έφερε κάτι διαφορετικό στην Λάρισα, μια νέα ραδιοφωνική πνοή με νεες ιδεες για το ραδιόφωνο, εξού και το όνομα N.R.G | Next Radio Generation.

H τεχνολογική πρωτοπορία είναι σημαντική  γι’ αυτο καθιστά τον NRG.91 έναν από τους πρώτους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα.
Η εμβέλεια του NRG.91 καλύπτει την Θεσσαλία αλλα και τα παράλια της Λάρισας και διαδικτυακά μέσο του NRG91.GR σε όλο τον κόσμο.

Ο NRG.91 αποτελεί την πρώτη επιλογή στις ηλικιακές ομάδες στις οποίες απευθύνεται, γι΄αυτο συνεχώς αναπτύσσεται, εξελίσσεται, και προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής σε ότι αφορά την μουσική και την επικοινωνία με το κοινό.

| N.R.G | Next Radio Generation |

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com