Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι θα επιστρέψει στην σκηνή των Grammys ως παρουσιάστρια, η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός/παραγωγός, καθώς και 15 φορές νικήτρια Grammy, η Alicia Keys μας παρουσιάζει το νέο της single “Time Machine”.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι θα επιστρέψει στην σκηνή των Grammys ως παρουσιάστρια, η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός/παραγωγός, καθώς και 15 φορές νικήτρια Grammy, η Alicia Keys μας παρουσιάζει το νέο της single “Time Machine”, ένα εντυπωσιακό single με funky ρυθμό και electric beats. Το τραγούδι το έγραψε η Keys μαζί με τους Sebastian Kole και Rob Knox ενώ η παραγωγή ανήκει στους Keys και Knox.

Το music video στο οποίο η Keys κάνει roller skate γυρίστηκε στο διάσημο World on Wheels στο Los Angeles και σκηνοθετήθηκε από την Timeless Eye Productions. Στο video συμμετέχει σε μερικές σκηνές η hip hop artist Tierra Whack.

Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα στο show της Annie Mac στο BBC Radio 1 ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκε και το video στα MTV Live, MTV U, BET Soul και σε billboard της Viaco στην Time Square στη Νέας Υόρκη.

Το “Time Machine” γιορτάζει την ελευθερία και αυτό φαίνεται στους στίχους “No we can’t rewind/ Life ain’t no time machine / But once you free your mind / There is beauty in everything”. Το τραγούδι είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο 7ο studio album της Keys που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.

Τον Σεπτέμβριο η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το “Show Me Love”,το duet της με τον βραβευμένο με Grammy R&B star, Miguel. Αρχές Νοεμβρίου μας παρουσίασε ένα εξαιρετικό remix με την συμμετοχή του hip hop artist και υποψήφιου για Grammy, 21 Savage.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com