Η AXE, το no1 brand με αντρικά καλλυντικά, ξεκινάει την AXE μουσική πλατφόρμα με μια μεγάλη εκστρατεία με τον νο1 DJ στον κόσμο, τον Martin Garrix … Η οποία συμπεριλαμβάνει ένα νέο τραγούδι και music video για το track “These Are The Times”.

Η AXE, το no1 brand με αντρικά καλλυντικά, ξεκινάει την AXE μουσική πλατφόρμα με μια μεγάλη εκστρατεία με τον νο1 DJ στον κόσμο, τον Martin Garrix. Μέσα από την καμπάνια, η οποία συμπεριλαμβάνει ένα νέο τραγούδι και music video για το track “These Are The Times”, η AXE στοχεύει να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά.

Το “These Are The Times”, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα γιορτάζει μια από τις πιο σημαντικότερες και αναγνωρίσιμες στιγμές στη μουσική: Μοιραστείτε τα ακουστικά με τον/την αγαπημένο/η σας.

Το video μιλάει για ένα αγόρι –το οποίο έχει βάλει το limited edition Body Spray, AXE Martin Garrix- και ένα κορίτσι που ακούνε το ίδιο τραγούδι.

Και οι δύο ακολουθούν το καλώδιο των ακουστικών το οποίο τους πηγαίνει σε μια απρόσμενη περιπέτεια η οποία καταλήγει να τους ενώσει. Το video είναι σε σκηνοθεσία από την Ivana Bobic, η οποία έχει συνεργαστεί με Bloc Party, Hanna Wants και άλλους.

Ο Martin Garrix δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με την AXE για το νέο μου single. Το video είναι φανταστικό και αναμένω τα σχόλιά σας».

Ο Martin Garrix είναι ένας από τους σπουδαιότερους DJs στον κόσμο.

Έχει βρεθεί στο #1 του DJ Mag τρεις φορές και έχει ξεπεράσει τα 1 δισεκατομμύριο streams σε διάφορες πλατφόρμες. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Dua Lipa, Bebe Rexha, Khalid, Macklemore, Patrick Stump (Fall Out Boy) κα.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com