Η Camila Cabello ισοφαρίζει την επίδοση δεκαετίας της Adele

Το «Havana» της Camila Cabello έχει σαγηνέψει.

Η Camila Cabello επεκτείνει την παραμονή της στην κορυφή με ένα από τα πιο περιζήτητα τραγούδια στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, το «Havana».

Έχοντας κατακτήσει τις πρώτες θέσεις σε πολλές χώρες, το «Havana» διατηρεί τα ηνία στο chart του Ηνωμένου Βασιλείου επί πέντε συνεχόμενες εβδομάδες, επίδοση που συνιστά μία από τις καλύτερες επιδόσεις για τη δεκαετία που διανύουμε.

Η 20χρονη τραγουδίστρια ισοφαρίζει το «Someone Like You» της Adele, που το 2011 παρέμεινε στο βρετανικό Νο1 για τον ίδιο αριθμό εβδομάδων.

Εάν η Camila Cabello προστατεύσει την κυριαρχία της για άλλη μία εβδομάδα, την έκτη συνεχή, τότε θα ισοφαρίσει το «We Found Love» της Rihanna με τον Calvin Harris.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Rita Ora με το «Anywhere» και Ed Sheeran με το «Perfect» πλησιάζουν απειλητικά την πρώτη θέση, αλλά δε διαθέτουν ακόμη την κατάλληλη δύναμη για να κάνουν δική τους τον πολυπόθητο θρόνο του βρετανικού chart. Το «Perfect» ίσως γίνει ο μεγαλύτερος αντίπαλος του «Havana», ειδικά μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του remix με τη συμμετοχή της Beyoncé.

Εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, η Camila Cabello είναι σε καθημερινή βάση στο Νο1 του ελληνικού iTunes και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση του αμερικανικού «Billboard Hot 100».

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com