Η Crystallia «ανάβει» τη φλόγα του πολύπλευρου ταλέντου και του ταμπεραμέντου της παρουσιάζοντας το νέο της ισπανόφωνο single «Flama».

Crystallia – «Flama»
Νέο Τραγούδι & Music Video

Η Crystallia «ανάβει» τη φλόγα του πολύπλευρου ταλέντου και του ταμπεραμέντου της παρουσιάζοντας το νέο της ισπανόφωνο single «Flama», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records.

Λίγους μήνες αφότου κυκλοφόρησε το πρώτο της ξενόγλωσσο hit, το «Me Gusta» και ενώ διανύει μία από τις πιο γλυκές και τρυφερές περιόδους της προσωπικής της ζωής, η πολυτάλαντη τραγουδίστρια κάνει ακόμα μία μουσική πρόταση – έκπληξη με ένα τραγούδι γεμάτο φλογερά tempos, έντονο latin στοιχείο και την εξαιρετική χροιά της.

Τη μουσική του «Flama» υπογράφουν οι ΒoombaMontana, το μυστηριώδες δίδυμο με τις χρωματιστές μάσκες που έχει γίνει γνωστό για τις επιτυχημένες παραγωγές του και συνεργάστηκε με την Crystallia και στο «Me Gusta» και τους στίχους η Bonnie Tale και η ίδια η Crystallia.

Το «Flama» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, γεμάτο αισθησιασμό και φλογερή αισθητική, που σκηνοθέτησε ο Dimitris Platanias.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com