Η LP μετά τα επιτυχημένα “Girls Go Wild” και “Recovery” μας παρουσιάζει το 3ο single του album, το εξαιρετικό “Shaken”.

Η LP κυκλοφόρησε το πολύ-αναμενόμενο πέμπτο album της, Heart To Mouth [Panik Records και BMG], στις 7 Δεκεμβρίου 2018. Μετά τα επιτυχημένα “Girls Go Wild” και “Recovery” μας παρουσιάζει το 3ο single του album, το εξαιρετικό “Shaken”.

Το album “Heart To Mouth” είναι η πιο προσωπική κατάθεση ψυχής που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Αμερικανίδα τραγουδοποιός και αναμένεται να είναι ο αγαπημένος των fan της. «Όταν παίρνω το μικρόφωνο και αρχίζω να φτιάχνω μελωδίες, μπορώ να αισθανθώ αυτή την άμεση γραμμή από την καρδιά μου στο στόμα μου. Στο παρελθόν, υπήρχε μια πόλη γεμάτη δρόμους που χρειαζόταν την προσοχή μου.

Τώρα, αισθάνομαι ότι έχω έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο να επικοινωνώ την συγκίνηση. Είτε είναι θλιβερά τραγούδια ή μεγάλα anthems, όλα έρχονται από το ίδιο μέρος», λέει η ίδια.

Το ολοκαίνουργιο single “Shaken” είναι ένα up-tempo track που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Η παραγωγή ανήκει στον SmarterChild ενώ το track το έχει γράψει η LP μαζί με τους Rick Makrowitz και Micah Premnath.

Το πρώτο official remix του “Shaken” έρχεται από το ανερχόμενο duo The Wavewalkers οι οποίοι δηλώνουν, «είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε και να μοιράσουμε θετικά vibes και να κάνουμε τους ανθρώπους να χορέψουν και να ερωτευθούν».

Δημιουργήθηκαν το 2019 και αυτή την περίοδο βρίσκονται στο studio δουλεύοντας το πρώτο τους EP.

Για το remix στο single της LP δήλωσαν «Είμαστε περήφανοι για αυτό. Είναι τιμή μας που παρουσιάζουμε την δική μας εκδοχή για μια μοναδική φωνή και καταπληκτικό artist, την μια και μοναδική LP».

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com