Η Matina Zara παρουσιάζει το νέο της single, «Lies», που κυκλοφορεί από την Panik Recordsκαι με «όχημα» τη μουσική στέλνει ένα δυνατό μήνυμα !!!

Η Matina Zara παρουσιάζει το νέο της single, «Lies», που κυκλοφορεί από την Panik Recordsκαι με «όχημα» τη μουσική στέλνει ένα δυνατό μήνυμα!

Η ταλαντούχα τραγουδοποιός, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία με τα «Kiss And Tell» και «Lose It All», κυκλοφορεί ένα ρυθμικό τραγούδι που έγραψε η ίδια, ξεδιπλώνοντας ακόμα μία φορά το ταλέντο της στη σύνθεση.

Μετά τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη κι ενώ συνεχίζει τα επιτυχημένα live με την μπάντα της, η Matina Zara, με «όπλα» την κιθάρα της και τη μελωδική φωνή της, τραγουδά για όλες τις γυναίκες που πέφτουν θύματα βίας, παροτρύνοντάς τις να μη φοβούνται να μιλήσουν.

Το ζήτημα της έμφυλης βίας τίθεται και μέσα από το music video του «Lies», που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Στο ρόλο της πρωταγωνίστριας, η εντυπωσιακή τραγουδοποιόςαντιμετωπίζει τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της και σπάει τη σιωπή, τονίζοντας «μην αφήνεις τους άλλους να καθορίζουν την αξία σου…»!

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com