Η Nicki Minaj συμμετέχει στο «The Way Life Goes» του Lil Uzi Vert

Μπορεί να άργησε, αλλά η πολυσυζητημένη συνεργασία της Nicki Minaj με τον Lil Uzi Vert είναι πλέον διαθέσιμη.

Η Nicki Minaj επέκρινε το άτομο που καθυστερούσε την κυκλοφορία του remix στο «The Way Life Goes» του Lil Uzi Vert, τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τώρα μπορεί να… ευχαριστήσει κάποιο άλλο άτομο.

Η «βασίλισσα» της hip-hip συναντά τον 23χρονο Αμερικανό ράπερ Lil Uzi Vert και τους παραγωγούς DJ Don Cannon και Ike Beats, συνεχίζοντας τις συμμετοχές σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και για άλλη μια φορά προκαλεί φήμες για την πολιτική που ακολουθεί.

Το remix του «The Way Life Goes» έχει περισσότερη ιστορία από ό,τι ένα συνηθισμένο τραγούδι: «Έστειλα ένα email και το κυκλοφόρησαν», είχε πληροφορήσει η Nicki Minaj με ένα βίντεο στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Uzi κάν’ το καλύτερο single, στείλε μου το beat και σταμάτα να παίζεις.»

Ο Lil Uzi Vert, που γνωρίσαμε καλύτερα με τη μεγάλη επιτυχία «XO Tour Llif3», έκανε και τα τρία.

Όταν ένας χρήστης του διαδίκτυο ρώτησε πρόσφατα τη ράπερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στο Twitter εάν θα κυκλοφορούσε το τραγούδι, εκείνη σημείωσε ότι «κάποιος κάπου» -όχι ο Uzi- το καθυστερούσε. Το blog «Fameolous» πραγματοποίησε την εικασία ότι η Atlantic Records θα μπορούσε να είναι πίσω από την απόφαση, σε μία προσπάθεια να «προστατεύσει» την Cardi B, το ανερχόμενο αντίπαλο δέος της Nicki Minaj.

Το σενάριο έντασης μεταξύ της Nicki Minaj και της Cardi B έχει τραβηχθεί στα άκρα, ειδικά από τη στιγμή που το «The Way Life Goes» έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά τη συνεργασία της 35χρονης και της 25χρονης στο «MotorSport» με τον Migos.

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com