Η pop star P!NK κυκλοφορεί σήμερα το πολυαναμενόμενο νέο single “Walk Me Home” μέσω της RCA Records.

Η pop star P!NK κυκλοφορεί σήμερα το πολυαναμενόμενο νέο single “Walk Me Home” μέσω της RCA Records.

To νέο της single έχει γραφτεί από την ίδια και τους Nate Reuss και Scott Harris, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Peter Thomas και Kyle Moorman.

Η P! NK ανακοίνωσε επίσης ότι τον Απρίλιο του 2019, θα κυκλοφορήσει το 8ο studio album της με τίτλο Hurts 2B Human. Άλλωστε, το 2019 είναι μια χρονιά που μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την P!NK καθώς πρόσφατα έλαβε το αστέρι της στο Hollywood Walk of Fame.

Από το ντεμπούτο της P!NK, το 2000, μέχρι σήμερα, τα νούμερα πωλήσεων έχουν πάρει φωτιά!

Έχει κυκλοφορήσει 7 άλμπουμ, ενώ οι φυσικές πωλήσεις των άλμπουμ της έχουν ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια, τα DVD τα 2,4 εκατομμύρια και τα CD singles πάνω από 75 εκατομμύρια singles, παγκοσμίως.

15 singles της έχουν βρεθεί στο top 10 του Billboard Hot 100 (τέσσερα στο # 1). Επιπλέον, έχει παραλάβει 3 Grammy Awards (20 υποψηφιότητες), 1 βραβείο Emmy Daytime, 2 Βραβεία Billboard Music, 7 MTV Video Music Awards, 2 MTV Europe Awards, 2 People’s Choice Awards, ενώ το 2013 ονομάστηκε Γυναίκα της Χρονιάς σύμφωνα με το Billboard.

Το τελευταίο της άλμπουμ, Beautiful Trauma έγινε πλατινένιο σε πολλές χώρες του κόσμου, φτάνοντας στο # 1 στο Billboard 200 για 2 εβδομάδες.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com