Η βραβευμένη με Grammy Award τραγουδίστρια/τραγουδοποιός και εικαστικός Solange Knowles κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο της άλμπουμ “When I Get Home”

H R&B/Soul στα καλύτερα της!!!

Η βραβευμένη με Grammy Award τραγουδίστρια/τραγουδοποιός και εικαστικός Solange Knowles κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο της άλμπουμ “When I Get Home” μεσώ της Columbia Records.

Το άλμπουμ αποτελεί μια εξερεύνηση της καταγωγής της με την ίδια να προσπαθεί να βρει απαντήσεις σχετικά με το πόσο αλλοιώνεται η ταυτότητα κάθε ανθρώπου με το πέρασμα του χρόνου και πόσες αναμνήσεις και πράγματα αφήνει κανείς πίσω του όσο εξελίσσεται.

Στο νέο δίσκο της η Solange βάζει την υπογραφή της σχεδόν σε ολόκληρο το έργο. Από το songwriting και τις ερμηνείες μέχρι την παραγωγή και την σκηνοθεσία του mini film που συνοδεύει την κυκλοφορία αυτή.

Από το “When I Get Home” δεν λείπουν και σημαντικές φιλικές συμμετοχές και συνεργασίες όπως των: Tyler, the Creator, Chassol, Playboi Carti, Standing on the Corner, Panda Bear, Devin the Dude, The-Dream και άλλων.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com