Η Zara Larsson επιστρέφει με το νέο single “Don’t Worry Bout Me” που κυκλοφορεί από την Epic Records / Sony Music.

Η Zara Larsson επιστρέφει με το νέο single “Don’t Worry Bout Me” που κυκλοφορεί από την Epic Records / Sony Music.

Η Σκανδιναβή pop superstar, λίγους μήνες μετά από το Radio Hit “Ruin My Life” και σχεδόν 2 χρόνια μετά από το διπλά πλατινένιο άλμπουμ “So Good” (2017), μάς προετοιμάζει για την μεγάλη επιστροφή της μέσα στο 2019 με το νέο single της.

Το “Don’t Worry Bout Me” έχει ξεκινήσει ήδη την φρενήρη πορεία του στα Ευρωπαικά charts, κατακτώντας την κορυφή στις New Music Friday lists σε Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Σουηδία και Τουρκία μεταξύ πολλών άλλων.

Με την χαρισματική φωνή της, που στην χώρα μας συνεχίζει να έχει μεγάλη δυναμική τόσο στο διεθνές chart όσο και στις ραδιοφωνικές λίστες, σφραγίζει ένα ακόμη pop anthem που προμηνύει την κυκλοφορία του επόμενου ολοκληρωμένου άλμπουμ της μέσα στο 2019.

Το άλμπουμ “So Good” έχει ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια streams μέχρι σήμερα για τα τραγούδια όπως το “Lush Life”, το “Never Forget You” και το “Symphony” με τους Clean Bandit.

Ανάμεσα σε πολυάριθμες διακρίσεις, η Zara Larsson έχει κερδίσει τέσσερα Grammy Awards στη Σουηδία, τρία βραβεία MTV EMAs και έχει προταθεί για τέσσερα BRIT Awards.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com