Ήταν μόλις 10 χρόνια πριν, όταν οι Playmen κυκλοφόρησαν το single “Together Forever” σε συνεργασία με τον Reckless.

Ήταν μόλις 10 χρόνια πριν, όταν οι Playmen κυκλοφόρησαν το single “Together Forever” σε συνεργασία με τον Reckless και σημείωσαν την πρώτη τους επιτυχία που τους έκανε γνωστούς στο ευρύτερο κοινό.

Ένα χρόνο μετά, το 2010, κυκλοφορεί η Ελληνική εκδοχή με αφορμή τα Mad Video Music Awards, με την Έλενα Παπαρίζου και τους Onirama και κατακτούν για ακόμα μία φορά τα ραδιοφωνικά charts.

Φέτος το πολυαγαπημένο DJ duo ενώνει τις δυνάμεις του με τον παγκοσμίου φήμης DJ και παραγωγό Rompasso για την δημιουργία μίας πανέμορφης νέας version του track με τίτλο “Together”. Η ενέργεια του δημιουργεί την αίσθηση της ζεστασιάς που νιώθει κανείς τυλιγμένος με ένα κασκόλ ένα κρύο βράδυ. Με έντονα bass-lines και φωνητικά το νέο τραγούδι είναι μία δυνατή προσπάθεια να καταρρίψει τα κλισέ της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Τελευταία, ο Rompasso έχει καταπλήξει με τα bangers του όπως το “Trap” που έχει συγκεντρώσει 23 εκατομμύρια streams στο Spotify αλλά και τα “Midnight”, “Turning The Tide” και άλλα. Έγινε γνωστός με τα θρυλικά “Ignis” και “Angetenar”, με το τελευταίο να συγκεντρώνει 400 εκατομμύρια views στο YouTube. Αυτό είναι μόνο η αρχή.

Το “TOGETHER” κυκλοφορεί από την Panik Records.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com