Νέο single από τους twenty one pilots : «My Blood»

Οι twenty one pilots κάνουν ένα ακόμη βήμα πιο κοντά προς τη νέα δισκογραφική δουλειά τους, παρουσιάζοντας ένα νέο single με τον τίτλο «My Blood».

Το «Trench» είναι το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του αμερικανικού και βραβευμένου με Grammy συγκροτήματος. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί από την Fueled by Ramen (σε διανομή της Warner Music) για τις 5 Οκτωβρίου.

Το δίσκο έχουν προμηνύσει ήδη τρία νέα singles. Το «Jumpsuit» και «Nico And The Niners» κυκλοφόρησαν μαζί στις αρχές Ιουνίου, ενώ στις αρχές Αυγούστου ακολούθησε το «Levitate».

Τα video clip που έντυσαν με εικόνα τα τρία συγκεκριμένα τραγούδια αποτέλεσαν μία τριλογία και μία ενιαία ιστορία, στην οποία το δίδυμο των twenty one pilots επαναστατούν εναντίον της τυραννίας σε έναν πλασματικό κόσμο.

Το τέταρτο κατά σειρά single από τα 14 τραγούδια «Trench» με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή τιτλοφορείται «My Blood», ένα τραγούδι με disco ενορχήστρωση και αρκετά grooves.

Ο Tyler Joseph και Josh Dun είχαν δώσει μία μικρή γεύση από το τραγούδι σε ένα διαφημιστικό σποτ για το «Trench» που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards 2018, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Ορισμένοι από τους στίχους του «My Blood» είναι παραπομπή στο τραγούδι «Migraine» (2012) των twenty one pilots, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Vessel» (2013).

Το «My Blood» συνοδεύει από ένα βίντεο όπου παρακολουθούμε τον Tyler Joseph με την κιθάρα του στο στούντιο ηχογράφησης.

Πηγη : Hit Channel

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com