Ο 7even (GR) και ο Nikko Sunset με το “Lying” αγγίζουν το ρυθμό του φετινού καλοκαιριού και μας προσκαλούν να αφεθούμε μαζί του!

O House DJ & μουσικός παραγωγός 7even (GR) έχοντας έντονες μουσικές επιρροές ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία.

Ξεχωρίζοντας στο χώρο της House μουσικής σκηνής με 15 ετή σχεδόν παρουσία, τον συναντάμε συχνά στα deck των πιο γνωστών club της Κύπρου.

Φιλοξενείται σε δημοφιλή ραδιοφωνικά show όπως House Jet Radio (Los Angeles), Must Radio Athens (Ελλάδα) and Radio Istanbul (Turkey) και συμμετέχει ως guest DJ σε μεγάλα μουσικά Events στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι επίσης ο resident DJ στο Guaba Beach Bar στην Κύπρο, ένα από τα πιο γνωστά Beach Bar του κόσμου σύμφωνα με το DJ MAG (#17 for 2018).

Ο Nikko Sunset είναι ένας απο τους πλέον αναγνωρισμένους Έλληνες DJs αλλά και μουσικούς παραγωγούς.

Μας έχει χαρίσει αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το single “Medicine”, το οποίο φαίνεται να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των fans του Deep House ήχου.

Oι δυο τους συνεργάζονται για πρώτη φορά στο νέο single με τίτλο ” Lying”. Πρόκειται για ένα Νu Disco κομμάτι με εντυπωσιακά φωνητικά και έντονο το καλοκαιρινό στοιχείο στη μελωδία.

Ο 7even (GR) και ο Nikko Sunset με το “Lying” αγγίζουν το ρυθμό του φετινού καλοκαιριού και μας προσκαλούν να αφεθούμε μαζί του!

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com