Ο Don Diablo είναι Ολλανδός DJ, παραγωγός, μουσικός και τραγουδοποιός στην ηλεκτρονική dance μουσική. Για το edit του στο dance anthem “King of My Castle” δήλωσε ” Ξεκίνησα να παίζω μουσική όταν είχε βγει για πρώτη φορά η original version των Wamdue Project … “

Ο Don Diablo είναι Ολλανδός DJ, παραγωγός, μουσικός και τραγουδοποιός στην ηλεκτρονική dance μουσική. Είναι ένας από τους σημαντικότερους DJs της future house και ήταν στο #7 στη λίστα του DJ Mag για το 2018.

Ο Don Diablo επίσης ήταν ο #1 Producer of The Year για το 1001 Tracklists ενώ το 2016 ήταν ο κορυφαίος Future House Artist σύμφωνα με το Beatport.

Για το edit του στο dance anthem “King of My Castle” το re-make του Keanu Silva, ο Don Diablo δήλωσε «Ξεκίνησα να παίζω μουσική όταν είχε βγει για πρώτη φορά η original version των Wamdue Project. Από τότε το θεωρώ ένα διαχρονικό classic track που ακούγεται ακόμα και σήμερα.

Όταν ο Keanu μου έστειλε το πρώτο του demo για το remake του K.O.M.C. ενθουσιάστηκα και το τέσταρα σε ένα από τα sets μου. Αυτό μου έδωσε αμέσως πολλές δημιουργικές ιδέες για αυτό και άρχισα να δουλεύω μια νέα version στο studio μου.
Καταλήξαμε να ανταλλάσσουμε αρκετές εκδόσεις και τελικά καταλήξαμε σε αυτή που τεστάραμε περισσότερο και συμφωνήσαμε και οι δύο ότι μας αρέσει περισσότερο. Από εκείνη την ημέρα έχει γίνει το track που μου ζητάνε περισσότερο στα sets μου και είμαστε ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε με τον κόσμο».

Το “King Of My Castle” γνωρίζει επιτυχία σε όλα τα clubs της Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή είναι στο #85 του Shazam World και έχει πάνω από 500 χιλιάδες αναζητήσεις.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com