Ο Liam Payne δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ του και εξηγεί γιατί

Κανείς δε γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί ο παρθενικός δίσκος του Liam Payne.

Όταν ο Liam Payne υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο για την έναρξη σόλο καριέρας, το πρώτο άλμπουμ του αναμενόταν να κυκλοφορήσει εντός του 2017 , όπως συνέβη με τον Harry Styles και τον Niall Horan, τα άλλα μέλη των One Direction.

Όμως ο δίσκος αναβλήθηκε μέχρι το 2018, χωρίς να υπάρχει πιο συγκεκριμένη πρόβλεψη για την κυκλοφορία του. Ο 24χρονος τραγουδιστής δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Metro» ότι δεν έχει ιδέα πότε θα ολοκληρωθεί ο δίσκος και ότι είναι πραγματικά δικό του λάθος.

Η παρθενική δισκογραφική δουλειά του ήταν σχεδόν έτοιμη και την τελευταία στιγμή αποφάσισε να ξεκινήσει από την αρχή τη διαδικασία.

«Μακάρι να ήξερα. Είχε σχεδόν τελειώσει και έπειτα αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό και να ξεπεράσω τα όρια. Έχω συναντήσει μερικούς νέους παραγωγούς που μου αρέσουν πολύ και έχω κάτι σαν μπαλάντα που θα κυκλοφορήσει με κάποιον, έτσι θα είναι πραγματικά cool», ανέφερε στο περιθώριο της συναυλίας «Jingle Bell Ball» του ραδιοφωνικού σταθμού «Capital».

Τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει ο Liam Payne έως τώρα είναι το «Strip That Down» με τη συμμετοχή του Quavo και τη συμβολή του Ed Sheeran στη δημιουργία, το «Get Low» σε συνεργασία με τον Zedd και το «Bedroom Floor».

Το «Strip That Down» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του μέχρι στιγμής. Έφτασε στην τρίτη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου και εισήλθε στο Top 10 των Ηνωμένων Πολιτειών. Το τραγούδι έγινε τριπλά πλατινένιο σε Αυστραλία και Καναδά, διπλά πλατινένιο σε ΗΠΑ και Ιρλανδία και πλατινένιο σε Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com