Ο Mario Fresh μας παρουσιάζει το νέο του single “Solo” και το super-hot video clip του, το οποίο γυρίστηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Mario Fresh μας παρουσιάζει το νέο του single “Solo” και το super-hot video clip του, το οποίο γυρίστηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Το τραγούδι το έγραψε ο ίδιος ο Mario Fresh μαζί με τους διάσημους δημιουργούς Alex Velea και Rashid.

«Είναι ένα ευαίσθητο τραγούδι και πολλοί άνθρωποι συσχετίζονται με τους στίχους. Δουλέψαμε πολλούς μήνες στο studio και είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους κυκλοφορεί.

Το “Solo” είναι το πρώτο track από μια σειρά τραγουδιών τα οποία θα έχουνε μοναδικό beat και ρυθμό και αναμένεται να κυκλοφορήσουν την επόμενη περίοδο», είπε ο Mario Fresh σχετικά με το πρόσφατο single του, το οποίο έγινε παραγωγή στα #GoldenBoySociety Studios.

Γεμάτο με εξωτικά τοπία και πολύ ήλιο, το videο είναι σε σκηνοθεσία του Alex Ceausu. «Είχαμε την ευκαιρία να το γυρίσουμε στη Δομινικανή Δημοκρατία σε ένα εξαιρετικό σκηνικό. Για αυτό το video δούλεψα με τον Alex Ceausu, ο οποίος είναι επαγγελματίας», δήλωσε ο Mario Fresh.

Ο Mario Fresh έφυγε πρόσφατα από το Show “Exatlon”, ένας πολύ γνωστός τηλεοπτικός διαγωνισμός στη χώρα του, μετά από 10 εβδομάδες έντονου ανταγωνισμού. Το 2018 ο Mario Fresh κυκλοφόρησε το “Bad Booty” με τον LLP.

Ο ανερχόμενος pop star έχει αρκετά μουσικά βραβεία και κυκλοφορίες με εκατομμύρια YouTube views στο ενεργητικό του.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com