Ο Mike Rosenberg, ευρύτερα γνωστός ως Passenger, κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ … Ο τίτλος του φέρει το όνομα “RUNAWAY”

Ο Mike Rosenberg, ευρύτερα γνωστός ως Passenger, κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ.

Ο τίτλος του φέρει το όνομα “RUNAWAY” όπως και το πρόσφατο single, που αγαπήθηκε πολύ από τα παγκόσμια ραδιοφωνικά airplay φτάνοντας μάλιστα πριν από μερικές μέρες στο #5 UK Chart, ενώ ολόκληρο το album έχει κάνει ντεμπούτο στο Νο 2 Indie και No1 Americana Album στην βρετανική αγορά.

Πιστός στο ραντεβού του με τα ραδιοφωνικά hit, o Passenger δείχνει να συνεχίζει με την ίδια φόρα της τεράστιας επιτυχίας του “Let Her Go”, που μετρά πάνω από 2 δισεκατομμύρια views στις μουσικές πλατφόρμες.
Όπως δήλωσε κι ο ίδιος ο Rosenberg: «Το “Runaway” ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψα για τον νέο μου δίσκο.
Είναι ένα άλμπουμ που προσπαθεί να σε κάνει να σκεφτείς την πολυπλοκότητα μιας σχέσης και γιατί πολλές από αυτές εν τέλει δε λειτουργούν».

Το “Runaway” ακολουθεί την κυκλοφορία του “Young As The Morning Old As The Sea” (2016) που είχε καταφέρει να αγγίξει την κορυφή των charts σε Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ελβετία, ενώ ύστερα ξεκίνησε ένα από τα μεγαλύτερα live headline tour που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, με 97 προγραμματισμένες και 23 ανεξάρτητες εμφανίσεις σε 29 χώρες, με πάνω από 1,4 εκατομμύρια θεατές.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com