Ο Nicky Jam και ο Daddy Yankee παρουσιάζουν το “Muevelo” Συνεργάζονται Ξανά Μετά από 20 Χρόνια.

Ο Nicky Jam και ο Daddy Yankee παρουσιάζουν το “Muevelo”

Συνεργάζονται Ξανά Μετά από 20 Χρόνια! Το single είναι σε παραγωγή του duo Play-N-Skillz

Δύο από τους πιο σημαντικούς εκπρόσωπους της reggaeton σκηνής, ο Nicky Jam και ο Daddy Yankee ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους μετά από 20 χρόνια για την κυκλοφορία του “Muevelo”, ενός εκρηκτικού track που υπόσχεται να κατακτήσει τα ραδιοφωνικά και τα digital charts της χρονιάς.

Για πάνω από 20 χρόνια, οι fans του Nicky Jam και του Daddy Yankee περίμεναν τους “Los Cangris” να κυκλοφορήσουν νέο υλικό μαζί.

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και το νέο single είναι εδώ. Η πολυαναμενόμενη μουσική επανένωση έγινε υπό την παραγωγή των βραβευμένων με Grammy παραγωγών Play – N – Skillz. Επιπλέον, το τραγούδι περιλαμβάνει sample από το τραγούδι “Here Comes the Hotstepper” του Ini Kamoze, ένα single που κυκλοφόρησε στην χρυσή εποχή της Reggae και συγκεκριμένα το 1994. Επίσης, το “Muevelo” θα είναι μέρος του επίσημου soundtrack, του πολυαναμενόμενου blockbuster “Bad Boys For Life” που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου.

“O Yankee είναι ο αδερφός μου στην μάχη, το παρελθόν δεν καθορίζει το σήμερα και το να κάνουμε τους fans μας χαρούμενους ήταν η κινητήρια δύναμη γι’ αυτήν την συνεργασία”, δήλωσε ο Nicky Jam.

Οι δύο καλλιτέχνες δούλεψαν μαζί για την σύνθεση του single, το οποίο έχει ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό music video που γυρίστηκε στους δρόμους του Miami.

Υπό την σκηνοθεσία του έμπειρου Marlon Pena, o Nicky Jam και ο Daddy Yankee παρουσιάζουν ένα κλιπ με δυναμικές σκηνές δράσεις, εμπνευσμένες από την urban κουλτούρα.

“Θέλαμε να επιστρέψουμε μεγαλειωδώς με ένα εκρηκτικό νέο single για τους fans μας”, σχολίασε ο Daddy Yankee.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com