Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Arizona Zervas μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single “RIP”.

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Arizona Zervas μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single “RIP”. Συνδυάζοντας το χαρακτηριστικό του swag ύφος, μαζί με ρυθμικές κιθάρες και στίχους που πολλά άτομα μπορούν να συσχετιστούν, ο καλλιτέχνης αφήνει τις παλιές του συνήθειες να πεθάνουν και προχωράει με γνώμονα την μονόπλευρη αγάπη.

Το προηγούμενο track του Zervas “NIGHTRIDER” ακολούθησε αμέσως μετά το “24” και το Χρυσό “FML”, που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και κυκλοφόρησε λίγο μετά το mega hit “ROXANNE”. Το smash anthem με το 1 δισεκατομμύριο streams έχει γίνει τριπλά Πλατινένιο, έχει φτάσει στο Νο 4 του Billboard Hot 100, στο Νο 1 στο rhythmic radio καθώς παρουσιάστηκε και σε ένα μοναδικό remix με τον Swae Lee.

O Arizona Zervas, που γράφει και ηχογραφεί όλα του τραγούδια μόνος του, κυκλοφορεί σταθερά μουσική από το 2016 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 shows σε όλη την Αμερική. Η εκρηκτική άνοδος του “ROXANNE” ξεκίνησε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς όταν έφτασε την κορυφή του Spotify U.S. Top 50 μόλις μερικές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του. Το “ROXANNE” είναι το πρώτο τραγούδι από έναν ανεξάρτητο καλλιτέχνη που φτάνει στην κορυφή του συγκεκριμένου chart από την αρχή του 2017, που είναι η πρώτη ημερομηνία που ξεκίνησε το online αρχείο του Spotify.

Το “RIP” κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com