Ο Βρετανός Labrinth, η Αυστραλή Sia και ο Αμερικανός Diplo στήνουν τους LSD και κάνουν ντεμπούτο με ένα «Genius» τραγούδι.

Ο Βρετανός Labrinth, η Αυστραλή Sia και ο Αμερικανός Diplo στήνουν τους LSD και κάνουν ντεμπούτο με ένα «Genius» τραγούδι.

Η hitmaker τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Sia, ο superstar DJ – μουσικός παραγωγός Diplo και ο ταλαντούχος ράπερ Labrinth συμμαχούν σε ένα καινούριο εγχείρημα που έρχεται να ταρακουνήσει τη μουσική βιομηχανία.

Το supergroup που δημιουργούν έχει την ευρηματική επωνυμία «LSD», η οποία προκύπτει από τα αρχικά γραμμάτων των ονομάτων του αλλά φυσικά παραπέμπει και στην ψυχεδελική ουσία που κυριάρχησε στο Rock ‘N’ Roll lifestyle την δεκαετία των 60s και 70s.

Η LSD τριάδα είχε αφήσει ένα πέπλο μυστηρίου να αιωρείται επάνω από τη συνεργασία τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει κάνοντας γνωστό ότι θα ακολουθήσει και το ντεμπούτο album τους από την Columbia Records / Sony Music.

Ο Diplo έχει βαφτίσει τον ήχο των Lsd ως «καταπληκτική pop μουσική από άλλο πλανήτη» και απ’ ότι φαίνεται έχει απόλυτο δίκιο.

Το βίντεο που έχει δημιουργήσει ο Gabriel Alcala για το «Genius» φαίνεται ότι έχει αντλήσει έμπνευση από την αναφορά του επιτυχημένου παραγωγού για το διάστημα, με μία απροσδόκητη πλοκή.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com