Ο υποψήφιος για BRIT Award και διαμαντένιος DJ/παραγωγός, Alan Walker συνεργάζεται με την Salem Ilese για το συναρπαστικό νέο single τους “Fake A Smile”.

Ο υποψήφιος για BRIT Award και διαμαντένιος DJ/παραγωγός, Alan Walker, συνεργάζεται με την μοναδική hitmaker του “Mad At Disney”, Salem Ilese, για το συναρπαστικό νέο single τους “Fake A Smile”.

Το υπνωτικό track αναπτύσσει ακόμα περισσότερο το ιδιαίτερο στυλ στην παραγωγή που έχει ο Alan Walker, που σε συνδυασμό με τα ειλικρινή και ευαίσθητα φωνητικά της Ilese, αναδεικνύει γιατί αυτοί οι 2 είναι από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες αυτή την στιγμή .
Εν αναμονή του τραγουδιού, ο Walker κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο ένα super trailer για το 2021, προκαλώντας ενθουσιασμό στους fans και προετοιμάζοντάς τους για την συνέχεια της ιστορίας του και το “Fake A Smile”. O Walker, ανακοίνωσε πρόσφατα την παγκόσμια συνεργασία του με τον κολοσσό ηλεκτρονικών παιχνιδιών ASUS, καθώς θα τους αντιπροσωπεύσει στην σειρά “Republic of Gamers”.

O Alan Walker, που είναι και παραγωγός του τραγουδιού, δήλωσε:
“Το “Fake A Smile” είναι ένα τραγούδι που δουλεύω εδώ και καιρό. Μου αρέσει πολύ το μήνυμά του, και η Salem Ileseέκανε φανταστική δουλειά με τα φωνητικά. Είναι μία σπουδαία καλλιτέχνιδα και πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει σίγουρα να έχει τα μάτια του πάνω της. Μαζί με το single, κυκλοφορώ και το νέο μου music video που γυρίσαμε πριν από 6 μήνες. Το video συνεχίζει την ιστορία των Walkers και παρουσιάζει τις δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσουν.
Ελπίζω να αρέσει στο κοινό αυτό το νέο κεφάλαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και πολύ περήφανος με την δουλειά που έγινε από όλη την ομάδα του βίντεο και κυρίως τον σκηνοθέτη Kristian Berg, με τον οποίο έχω συνεργαστεί στενά για τα περισσότερα κλιπ μου”.

H Salem Ilese, που εντάχθηκε στο project αφού γνώρισε τον Walker μέσω κοινών φίλων, πρόσθεσε:
“Το “Fame A Smile” για εμένα αναφέρεται στους ανθρώπους στην ζωή μας που έχουν την δύναμη να σε βγάλουν από τις πιο σκοτεινές σου στιγμές. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που κρατάω κοντά στην καρδία μου και αφιερώνω αυτό το τραγούδι. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τον Alan Walker! Καταφέραμε να φτιάξουμε κάτι τόσο μοναδικό εξ αποστάσεως και ελπίζω όλοι να το απολαύσουν!”.

Το “FAKE A SMILE” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com