Οι AC/DC ξεκινούν την νέα χρονιά με ένα δώρο για τους fans τους. Το συγκρότημα, μόλις παρουσίασε το ολοκαίνουριο musicvideo τους για το τραγούδι “Realize”.

Κλείνοντας το 2020 στην κορυφή των charts σε 18 χώρες με το παγκοσμίως Νο1 album τους “POWER UP”, οι AC/DC ξεκινούν την νέα χρονιά με ένα δώρο για τους fans τους.

Το συγκρότημα, μόλις παρουσίασε το ολοκαίνουριο musicvideo τους για το τραγούδι “Realize”. Σε σκηνοθεσία του Clemens Habicht (Tame Impala) και Josh Cheuse(o καλλιτεχνικός διευθυντής της μπάντας), το σκοτεινό βίντεο βρίσκει τους Angus, Brian, Cliff, Phill και Stevie να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: να ροκάρουν μαζί.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν την δυσκολία ότι το συγκρότημα βρισκόταν σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες, οι 2 σκηνοθέτες προσέγγισαν το κλιπ σαν παζλ, ενώνοντας κάθε ξεχωριστό performance μαζί για την δημιουργία ενός άρτιου visual που δείχνει τους AC/DC όπως ποτέ ξανά.

Για τον δίσκο, η μπάντα συνεργάστηκε με τον παραγωγό Brendan O’ Brien που επιμελήθηκε και τους δίσκους τους “Black Ice” (2008) και “Rock or Bust” (2014). Με γεμάτες μπαταρίες για την νέα δεκαετία, οι AC/DC παρουσιάζουν 12 καινούρια tracks, διατηρώντας περήφανα τον χαρακτηριστικό ήχο τους και όλα τα δυναμικά τους στοιχεία.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com