Οι Bang La Decks επιστρέφουν με νέα επιτυχία διασταυρώνοντας τα είδη και τα σύνορα στην μουσική!

Οι Bang La Decks επιστρέφουν με νέα επιτυχία διασταυρώνοντας τα είδη και τα σύνορα στην μουσική!

Το πολυαναμενόμενο Krepale είναι ένα dance κομμάτι που θα βάλει «φωτιά στις πίστες» των club αυτό το καλοκαίρι!

Οι Bang La Decks στο νέο τους hit συνδυάζουν και τον ethnic ήχο που τους αντιπροσωπεύει και δημιουργούν ένα ρυθμό ακαταμάχητο που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση!

Σχεδόν 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Cultures To Ashes EP από την Ultra Music, το αχτύπητο δίδυμο των επιτυχιών με τις εξαιρετικές τους ικανότητες παρουσιάζουν το νέο τους κομμάτι ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν κι άλλα!

Όλο αυτό το διάστημα οι Bang La Decks εκτός από τις περιοδείες τους δούλευαν και πάνω σε νέα μουσικά project με συνεργασίες έκπληξη!

Με τέσσερα #hit το ένα μετά το άλλο να δεσπόζουν στην κορυφή των chart και να γίνονται σήμα κατατεθέν στα club, με πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές σε YouTube και Spotify Streams οι Bang La Decks μετράνε μόνο επιτυχίες!

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως πέρα από τα παραπάνω, η μουσική τους συμπεριλαμβάνεται στο βιντεοπαιχνίδι FIFA 2015 αλλά και στην ταινία Fast & Furious 7!

Η ethnic-dance μουσική των Bang La Decks επηρέασε αν μη τι άλλο την μουσική dance σκηνή της Ανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο!

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com