Οι Bon Entendeur είναι με σιγουριά ένα ιδιαίτερο Project που γεννήθηκε από το πάθος των τριών φίλων Arnaud Bonet, Pierre Della Monica και Nicolas Boisseleau. Το “Aller – Retour” είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών των συνδυασμών.

Οι Bon Entendeur είναι με σιγουριά ένα ιδιαίτερο Project που γεννήθηκε από το πάθος των τριών φίλων Arnaud Bonet, Pierre Della Monica και Nicolas Boisseleau.

Η φιλία τους δημιουργήθηκε από την εμμονή τους για την μουσική και την αγάπη τους για την Γαλλική κουλτούρα. Το “Aller – Retour” είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών των συνδυασμών. Όμορφες ιδέες μπλεγμένες μαζί σε ένα album μοναδικό στο είδος του.

Οι Bon Entendeur μας παρασύρουν σε ένα ακόμα ταξίδι μακριά από το Παρίσι, στον χειμωνιάτικο ήλιο του Μονακό και της Ιταλίας. Ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για να εξερευνήσουμε τα 4 ακυκλοφόρητα tracks από την νέα edition του debut album τους “Aller-Retour”.

Ανάμεσα στα τέσσερα ολοκαίνουργια τραγούδια, οι αγαπημένοι Γάλλοι μας παρουσιάζουν την δικιά τους εκδοχή στο all time classic “Monaco”.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com