Οι Imagine Dragons παλεύουν με το νερό και τη φωτιά στο video clip του «Whatever It Takes»

Με δύο από τα ισχυρότερα στοιχεία της φύσης, το νερό και τη φωτιά, αναμετριούνται οι Imagine Dragons.

Οι Imagine Dragons οπτικοποιούν το «Whatever It Takes», το επόμενο single που προκύπτει από το νέο άλμπουμ τους «Evolve».

Στο κατώφλι συμπλήρωσης δέκα ετών πορείας στο μουσικό προσκήνιο, το alternative rock συγκρότημα από το Λας Βέγκας είναι σε θέση να ισχυριστεί ότι γνωρίζει μία από τις καλύτερες φάσεις του.

Ο τρίτος ολοκληρωμένος δίσκος των Imagine Dragons κυκλοφορεί από τις αρχές του καλοκαιριού με την ετικέτα των KIDinaKORNER και Interscope / Universal Music, για να σημάνει την εξέλιξη του μουσικού σχήματος, όπως εξάλλου μαρτυρά και ο τίτλος του, «Evolve». Οι επιδόσεις που έχει σημειώσει το ίδιο το άλμπουμ, αλλά και τα τραγούδια του είναι -αν μη τι άλλο- αξιοπρόσεκτες και άξιες αναφοράς.

Ακρογωνιαίος λίθος είναι η επιτυχία του «Believer», «ενός ακόμη εντυπωσιακού ύμνου» σύμφωνα με το χαρακτηρισμό που του απέδωσε το «TIME». Το τραγούδι διατήρησε τα ηνία της «Hot Rock Songs» κατάταξης του αμερικανικού «Billboard» για τον ασύλληπτο αριθμό των 29 συνεχόμενων εβδομάδων και των «Alternative Songs» επί 13 συνεχείς εβδομάδες, ανάμεσα σε αναρίθμητες πρωτιές. Μεταξύ άλλων, κατέρριψε το ρεκόρ για τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στο εναλλακτικό chart των Η.Π.Α. και τελευταία, ανεβαίνει στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού.

Οι Imagine Dragons σε ένα θεαματικό video clip για το άκρως εθιστικό «Believer»

Το «Thunder» εισήλθε στο Top 20 σε περίπου 34 διαφορετικά charts ανά τον πλανήτη, ενώ ο δίσκος του «Evolve» έκανε ντεμπούτο στο Νο2 του «Billboard 200» και εμφανίστηκε στο Top 4 σε 22 ξεχωριστές κατατάξεις σε όλο τον κόσμο.

Η εξέλιξη συνεχίζεται και οι Imagine Dragons χρίζουν ως τρίτο single του «Evolve», το «Whatever It Takes». Ενώ τα κουπλέ χαράζουν την εξερεύνηση σε νέα πεδία, το ρεφρέν υπακούει στη γνώριμη φόρμα του συγκροτήματος. Θεματικός άξονας του τραγουδιού είναι η δύναμη μπροστά στις δυσκολίες. Ο Dan Reynolds παροτρύνει να είμαστε οι καλύτεροι σε ό,τι κάνουμε ανεξαρτήτως των εμποδίων.
Δείτε το video clip εδω:

 

 

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com