Οι N.E.R.D. συμπράττουν με τους Ed Sheeran και Kendrick Lamar σε νέο άλμπουμ

Οι N.E.R.D. ποτέ δεν πεθαίνουν. «Ξαπόστασαν» για εφτά χρόνια και ξανά προς τη δόξα τραβούν.

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η δισκογραφική επανεμφάνιση των N.E.R.D. τις προηγούμενες ημέρες με το «Lemon», σε σύμπραξη με τη Rihanna. Το τρίο των επιτυχημένων παραγωγών επανέρχεται εκκωφαντικά με ολοκαίνουριο άλμπουμ, εφτά χρόνια μετά το προηγούμενο και με μία σειρά από επικές συνεργασίες.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία φορά που ο Pharrell Williams, ο Chad Hugo και ο Shay Haley μοιράστηκαν την ίδια σκηνή. Οι N.E.R.D. έδωσαν το «παρών» στην πρώτη ημέρα του «ComplexCon», στις 4 Νοεμβρίου και έκαναν την επιστροφή τους αξέχαστη. Παρουσίασαν το νέο δίσκο τους με τίτλο «No_One Ever Really Dies», όπως ακριβώς ονομάζονται και εκείνοι.

Εκτός από τη Rihanna, στα έντεκα τραγούδια του εγχειρήματος δίνουν τις φωνές τους διάσημοι αστέρες της μουσικής, όπως μεταξύ άλλων ο Ed Sheeran, ο Kendrick Lamar, ο André 3000, ο Future και η Μ.Ι.Α.

Η παρθενική παρουσίαση του νέου άλμπουμ των N.E.R.D. στο «ComplexCon», στο Long Beach της Καλιφόρνια, συνοδεύτηκε από αληθινά αυτοκίνητα για σκηνικό, έντονο φωτισμό και δεκάδες χορευτές που έδιναν ενέργεια στο κοινό όσο έπαιζαν τα τραγούδια.

Το τρίο βρισκόταν σε ένα βαν στο πίσω μέρος της σκηνής στην αρχή του show. Μετά από μερικά τραγούδια, ο Shay Haley προσχώρησε στους χορευτές για να εμφανιστεί και στη συνέχεια το ίδιο έκανε ο Pharrell Williams. Πριν αποκαλύψει το «Don’t Do It», τη συνεργασία των N.E.R.D. με τον Kendrick Lamar, ο Pharrell εξήγησε την έμπνευση πίσω από το τραγούδι: Είπε ότι γράφτηκε μετά τον τραγικό θάνατο του Keith Lamont Scott από όπλο αστυνομικού, το Σεπτέμβριο του 2016.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «No_One Ever Really Dies» δεν έχει ανακοινωθεί.

Οι τίτλοι τραγουδιών του άλμπουμ

1. «Deep Down Body Thrust»
2. «Lemon» feat. Rihanna
3. «Voilà» feat. Wale & Gucci Mane
4. «1000» feat. Future
5. «Don’t Do It» feat. Kendrick Lamar
6. «Kites» feat. M.I.A. & Kendrick Lamar
7. «ESP»
8. «Lightning Fire Magic Prayer»
9. «Rollinem 7’s» feat. André 3000
10. «Lifting You» feat. Ed Sheeran
11. «Secret Life of Tigers»

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com