Την αρχή κάνει ο 22χρονος Wizzel Badazz με το single “The Hustle”, την παραγωγή του οποίου έχει επιμεληθεί ο πρωτοεμφανιζόμενος και ταλαντούχος 15χρονος Rugrat.

Η Feelgood Records εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την κολεκτίβα των Black Athena παρουσιάζοντας τη νέα γενιά του Hip Hop/Trap ήχου που κυριαρχεί στο νεανικό κοινό τα τελευταία χρόνια.

Την αρχή κάνει ο 22χρονος Wizzel Badazz με το single “The Hustle”, την παραγωγή του οποίου έχει επιμεληθεί ο πρωτοεμφανιζόμενος και ταλαντούχος 15χρονος Rugrat.

Ο Wizzel Badazz ακολουθώντας το όνειρό του να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπάει, βρέθηκε στην Ελλάδα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και άρχισε να γνωρίζει και να συναναστρέφεται με άτομα που είχαν κοινή αισθητική και κοινό όραμα για τον ήχο της ραπ.

Παρότι η «ζωή στο δρόμο» δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον Wizzel, ο ίδιος έχει καταφέρει να στήσει την ομάδα του από το μηδέν, τραβώντας την προσοχή των underground labels και των party crew που δρουν στην Αθήνα. Πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του “Who That?” με την βοήθεια του eclectic label των “Black Athena”, αποσπώντας θερμές κριτικές για το ιδιαίτερο ταλέντο του για τους στίχους που γράφει και τον μοναδικό τρόπο που τραγουδά για όσα συμβαίνουν και τον επηρεάζουν στη ζωή του.

Το “The Hustle” συνοδεύεται από ένα βίντεο που αποτυπώνει την καθημερινότητα του Wizzel και της παρέας του στην Αθήνα, σε σκηνοθεσία του Valentin Rivera (Vanilla Films, ATH KIDS).

Spoiler Note 1: Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο πρώτο mixtape που αφορά το New-School Hip-Hop ρεύμα της Ελλάδας και θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες από τη Feelgood Records, υπό την επιμέλεια των Black Athena. Το mixtape τιτλοφορείτε VIOLET CITY και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, σε CD και βινύλιο.
Spoiler Note 2: Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθεί το pre-launch party του VIOLET CITY, με line up από τους συμμετέχοντες του άλμπουμ.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com