Το ολοκαίνουργιο hit “Why” είναι ένας συνδυασμός από deep house vibes και oriental ethnic ήχους και μουσική-στίχους από τον WRS.

Το ολοκαίνουργιο hit “Why” είναι ένας συνδυασμός από deep house vibes και oriental ethnic ήχους, σε παραγωγή Sickotoy (“Adddicted”, “Youdon’t love me”) και μουσική-στίχους από τον WRS.

Μέσα από το track ο τραγουδιστής μοιράζεται με τον ακροατή πως επανέρχεται μετά από μία τοξική σχέση και έναν δύσκολο χωρισμό. Το music video που είναι σε σκηνοθεσία Alexandru Muresan, γυρίστηκε στο Βουκουρέστι και αντιπροσωπεύει απόλυτα την αισθητική του WRS καθώς έκανε ο ίδιος το μοντάζ.

Ο Andrei Ursu (aka WRS) είναι ένας τραγουδιστής, τραγουδοποιός και χορευτής από την Ρουμανία γεννημένος το 1993. Πριν ξεκινήσει την καριέρα του στο τραγούδι, εργαζόταν ως χορευτής σε τηλεοπτικά shows και συναυλίες άλλων καλλιτεχνών. Το 2015 έγινε μέλος του boyband SHOT.

Μετά από 2 χρόνια αποχώρησε από το project για να μετακομίσει στο Λονδίνο. Τον Ιανουάριο του 2020 υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό deal και με το single του “Why” είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com